Aplicatii Android- Vezi daca ai RCA-ul valabil si unde gasesti o benzinarie

Salut, astazi voi scrie iar in categoria Aplicatii Android. Vreau sa va prezint cele mai utile aplicatii pentru un sofer/soferita. Aceste aplicatii sunt utile pentru a sti cand iti expira polita de asigurare rca, aplicatii ce te ajuta sa gasesti o benzinarie in apropriere. Voi vorbi in cele ce urmeaza despre mai multe aplicatii extrem de utile dar nu inainte de a va aminti ca am mai scris despre aplicatii android pentru soferi si in alte articole in care am prezentat aplicatii de navigare, aplicatii pentru plata parcarii si altele.

Verifica RCA – Aplicaţii Android pe Google Play2Verifica RCA aplicatie android pentru verificarea politelor de asigurare RCA. Aplicatia permite verificarea valabilitatii politei RCA pentru masina dupa numarul de inmatriculare sau seria de sasiu. Aceasta aplicatie ne afiseaza daca autoturismul este asigurat da data in care se face verificarea si numele asiguratorului la care este incheiata polita. Verificarea este facuta extrem de simplu, prin introducerea numarului de inmatriculare sau a seriei de sasiu. Cautarea este realizata folosind baza de date CEDAM pusa la dispozitie de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara.

OMV Filling Station Finder aplicatie android a grupului OMV, iti localizeaza benzinariile OMV si iti calculeaza cea mai rapida ruta catre acestea. Functii si caracteristici suplimentare ale aplicatiei:

OMV Filling Station Finder – Aplicaţii Android pe Google Play– cea mai apropiata statie de distributie carburant OMV fata de pozitia curenta sau fata de locatia dorita
– pozitionare corecta prin GPS
– numar determinat de accesari
– indicarea traseului, cu marcarea tuturor statiilor de distributie carburant OMV, inclusiv distanta fata de acestea
– imagini din imediata apropiere a benzinariilor pentru orientare facila
– filtre de cautare utile, precum deschis non-stop, VIVA, spalatorii auto
– descriere detaliata a fiecarei statii, cu programul de functionare, facilitati, acceptarea cardurilor ca metoda de plata
– fereastra care indica pretul actualizat de combustibil in Austria, Germania, Romania si Slovenia *)
– posibilitatea de a salva la favorite cele mai frecvent cautate statii de distributie carburant

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *