Aplicatii android pentru transmiterea de SMS-uri

Salutare, scriu iar in categoria aplicatii android, sunt foarte multe aplicatii care mie imi plac si chiar daca nu am un telefon care sa ma ajute, am incercat extrem de multe aplicatii pentru android. De aici si aceasta categorie in blogul meu, deseori telefonul meu se blocheaza tocmai din cauza supraincarcarii cu aplicatii care de multe ori necesita mai multe resurse decat poate oferi el.

In acest articol va voi prezenta cateva aplicatii android pentru SMS-uri, dupa parerea mea sunt cele mai bune aplicatii pentru mesaje text, aplicatii ce te ajuta atunci cand conversezi prin mesaje mai ales daca esti un impatimit al mesajelor de tip SMS.

Prima aplicatie pe care o recomand este Go SMS PRO, cea mai populara aplicatie pentru SMS-uri ce beneficiaza de designul specific pentru Android 5.0 si ofera o experienta asemanatoare cu cea oferita de aplicatiile de tip chat. Printre principalele functii ale acestei aplicatii regasim posibilitatea de a programa expedierea mesajelor. Cu aceasta aplicatie putem seta chiar si un raspuns automat pentru SMS-uri sau blocarea mesajelor de la anumite numere de telefon. Ce imi place cel mai mult este posibilitatea de a cripta mesajele si posibilitatea utilizarii diverselor teme oferite de aplicatie. Ce nu imi place este ca cele mai multe teme sunt contra-cost.

aplicatii-sms-1-620x400

Aceasta aplicatie poate fi descarcata din magazinul Google Play

Textra SMS este o alta aplicatie pentru serviciul de SMS. Aceasta aplicatie nu are un design tocmai impresionant, mie chiar mi se pare nereusit dar dispune insa de cel putin doua functii interesante. Una din functii este posibilitatea de a daspunde la un SMS direct din centrul notificarii, cea de-a doua functie ce mi se pare interesanta fiind si de aceasta data posibilitatea de a programa expedierea mesajelor. Aceasta aplicatie iti ofera posibilitatea de a primi raport de citire a mesajului de catre destinatar.

aplicatii-sms-2-620x534

Aplicatia poate fi si ea descarcata din serviciul Google Play

Hello SMS este o a treia aplicatie pentru sms-uri recomandata, mai ales in cazul in care doresti o aplicatie de sms-uri cat mai curata. Conversatia cu un prieten se rezuma in aceasta aplicatie doar la afisarea textului intr-un mod complet lipsit de design extra incarcat de culoare si alte prostii. Ce imi place este faptul ca atunci cand doi utilizatori HELLO au conexiune la internet, conversatia este gratuita, un fel de Whats app. Un alt atu este gruparea mesajelor in taburi pentru a fi usor de accesat.

aplicatii-sms-5-620x535

Aplicatia poate fi gasita in Google Play

Cum poti schimba aplicatia pentru SMS-uri in Android?

Instalarea aplicatiei nu este indeajuns sa o poti folosi, pentru a putea utiliza aplicatia instalata va trebui sa intri in SETINGS, sa mergi la NETWORK CONECTION si sa cauti optiunea DEFAULT MESSAGING APP sau DEFAULT SMS APP. Apoi dupa ce ai trecut acesti pasi vei selecta aplicatia dorita pentru trimiterea si receptionarea de sms-uri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *