Aplicatii Android pentru soferi- Waze

Salutare, m-am gandit sa va mai prezint o aplicatie android extrem de utila pentru soferi. Va voi prezenta o aplicatie de navigare ce va poate scapa si de echipajele mobile ale politiei dar si de radare fixe, camere de rovinieta dar si de ambuteiajele din trafic.

Aplicatia se numeste WAZE, este o aplicatie pe care eu o folosesc foarte des, poate avea rolul unei statii de receptie. Waze este o comunitate a soferilor din toata lumea iar prin intermediul aplicatiei soferii semnaleaza pozitia radarelor fixe sau mobile, accidente, ambuteiaje, drumuri in lucru, gropi pe drum, camere de rovinieta si altele. Este foarte utila caci contine si navigatie care pe mine m-a purtat fara probleme prin orase prin care nu mai fusesem sau chiar in Bucuresti. Pe Romania este extrem de folosita aplicatia, mai ales pe zona Bucuresti-Brasov-Sibiu am folosit-o si s-a dovedit extrem de utila folosind-o foarte multi soferi.

Pentru a o folosi ai nevoie de un smartphone sau tableta cu android si internet mobil, aplicatia nu consuma foarte mult net dar ii este necesar pentru comunicarea cu ceilalti. Pe post de navigatie o poti folosi si fara internet dar este mult mai utila conectata cu internetul.

Pagina oficiala a aplicatiei este www.waze.com/ro pagina de unde puteti afla mai multe detalii despre aplicatie, despre modul de utilizare si prin care puteti intra in legatura cu comunitatea internationala de utilizatori.

Aplicație gratuită de trafic  navigație și hărți generate de utilizatori

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *