Aplicatii android pentru email recomandate

Salutare, astazi din categoria aplicatii android voi prezenta 5 dintre cele mai utilizate aplicatii pentru email. Aplicatii extrem de utile daca esti legat de email, cel putin in cazul meu posta electronica reprezinta legatura cu alt oameni, legatura cu informatia si noutatile aparute pe net. Eu primesc in jur de 10-150 de mesaje pe zi in posta electronica, astfel trebuie sa verific des mailul pentru a nu scapa mesaje importante. Asadar, sa va prezint si aplicatiile pentru e-mailuri.

Aqua Mail 

O aplicatie in care setarile automate se realizeaza usor pentru cele mai cunoscute servicii de email. Aplicatia suporta o multitudine de alte servicii de email prin intermediul protocoalelor standard de internet mail (IMAP, POP3, SMTP). Aplicatia poate fi descarcata din Google Play.

MailDroid

O aplicatie aparte, are toate caracteristicile pe care le-ai putea vrea de la un client de mail mobil dar ce imi place cel mai mult este faptul ca updateurile se fac in functie de recomandarile utilizatorilor. Aceasta aplicatie suporta Webdav, POP3, IMAP.

Cea mai buna aplicatie android pentru email

Gmail – Aplicaţii Android pe Google Play

Acestea de mai sus sunt 2 dintre aplicatiile testate de mine insa cea mai buna aplicatie android pentru clientul de mail mi se pare GMAIL aplicatie dezvoltata de Google Inc. In Gmail poti conecta nu numai conturile google ci si pe cele de yahoo si alte servicii de email chiar si pe cele personale de exemplu in cazul meu mailul blogului contact@marinelpadurice.ro. Poti vedea toate mailurile in aceeasi lista sau poti vedea mesajele pentru fiecare adresa in parte. Designul este unul foarte ok din toate punctele de vedere, este un client intuitiv si prietenos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *