Aplicatii Android- Facebook Messenger primeste o noua functie

Facebook Messenger, aplicatie pentru android pentru mesagerie primeste un nou update. Noul update include si o noua functie prin care acum poti efectua apeluri video.

Utilizatorii din 18 tari, pot efectua acum apeluri video prin intermediul Facebook Messenger, indiferent de metoda de conectare folosita (conexiune de date sau wi-fi). Apelurile sunt gratuite si pot fi activate prin simpla apasare a simbolului de camera din fereastra de chat.

facebook-messenger

De asemenea se pot folosi ambele camere ale smartphoneurilor dar pe rand. Acum poti alege sa suni direct un prieten, sa initiezi apelul video in timp ce esti pe chat sau sa raspunzi.

Aceasta noua functie este momentan disponibila doar pe Android si IOS. Cei ce dispun de un webcam pot accesa aceasta functie si de pe PC sau MAC. In urma acestui update, messenger devine un rival de seama pentru Skype sau chiar Facetime.

In Romania vom putea folosi curand aceasta functie, ne promit oficialii Facebook. Deocadata, de apeluri video prin Facebook se pot bucura doar utilizatorii din SUA, Canada, Marea Britanie, Franta, Danemarca, Belgia, Grecia, Croatia, Irlanda, Norvegia, Portugalia, Polonia, Lituania, Mexic, Uruguay, Nigeria, Oman si Laos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *