Aplicatii android de localizare a deviceului

Salutare, din categoria aplicatii android, m-am gandit sa va prezint cele mai bune aplicatii android de localizare a unui smartphone pierdut sau furat. Dupa ce zilele trecute v-am prezentat cum puteti localiza un telefon cu ajutorul Google Play, astazi va voi prezenta cu ce alte aplicatii mai puteti localiza telefoanele pierdute sau furate.

O aplicatie android cu care puteti gasi un telefon este aplicatia SUNT AICI, o aplicatie ce nu are nevoie de internet pentru a-ti localiza telefonul. Aplicatia functioneaza atat online cat si offline, transmiterea datelor in mod online catre serverul suntaici.com facandu-se prin internet, in timp ce in modul offline facandu-se prin sms la tarif normal. Este o aplicatie intuitava, usor de folosit si foarte eficienta.

Mod de utilizare:

Mod online:

  • La deschiderea aplicatiei selectati cum doriti sa se realizeze localizarea – prin Reteaua GSM sau GPS.
  • Apasati butonul start pentru a incepe localizarea, moment in care trebuie sa introduceti numarul de telefon, emailul sau orice cuvant cheie dupa care doriti sa fiti gasit pe harta siteului suntaici.com
  • Odata aparuta harta, locatia dvs. a fost inregistrata. In acest moment puteti vizualiza locatia dvs pe harta aplicatiei, puteti vedea Latitudinea, Longitudinea si Acuratetea locatiei obtinute, precum puteti trimite SMS cu locatia dvs. catre una sau mai multe persoane din lista de contacte.

Mod offline:

  • La deschiderea aplicatie veti fi instintat de faptul ca nu aveti conexiune la internet.
  • Selectati modul de localizare: GPS.
  • Apasati butonul start pentru a incepe localizarea, moment in care trebuie sa introduceti numarul de telefon, emailul sau orice cuvant cheie dupa care doriti sa fiti gasit pe harta siteului suntaici.com
  • Atunci cand aplicatia ruleaza in  modul offline nu veti putea vizualiza harta. In acest moment veti fi intrebat daca doriti sa inregistrati locatia dvs pe suntaici.com prin sms. Odata ce ati acceptat aceasta,  sms-ul va fi trimis automat (tarif normal) catre suntaici.com, moment in care locatia dvs va deveni disponibila pe site.

Aplicatia poate fi descarcata de pe Google Play. Pagina oficiala suntaici.com

prod_antitheftO alta aplicatie extrem de utila este cea creata de Bitdefender, producatorii celui mai bun antivirus din lume s-au gandit si la securitatea telefoanelor si a tabletelor. Astfel bitdefender au creat si cateva aplicatii android de securitate printre care si Anti Furt.

Prin aplicatia Anti Furt a Bitdefender, poti localiza si bloca telefonul, poti trimite un mesaj celui ce l-a gasit, poti face telefonul sa sune intruna si poti sterge tot din el folosind un pc si contul bitdefender pe care este conectat telefonul.

Pagina aplicatiei este www.bitdefender.ro/solutions/anti-theft.html 

Acestea sunt doua dintre aplicatiile pe care vi le recomand, voi reveni cu altele in articole viitoare. Ramai aproape pentru a vedea ce aplicatii android iti mai recomand.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *