Aplicatii Android- 2 Cele mai bune aplicatii pentru muzica

Salut, cum majoritatea din voi asculta muzica pe telefon, eu fiind mai invechit si preferand MP3-ul, m-am gandit ca astazi in categoria de aplicatii android sa va prezint 2 APLICATII ANDROID PENTRU MUZICA. Sunt 3 dintre cele mai bune aplicatii pin care poti asculta muzica pe telefon, 3 aplicatii pe care eu vi le recomand.

ZONGAzonga-aplicaii-android-pentru-muzic

Zonga   Android Apps on Google Play2Dintre multitudinea de aplicatii romanesti pentru descarcat si/sau ascultat muzica, de departe Zonga este cea mai buna aplicatie android pentru muzica. Ridicandu-se mult deasupra celorlalte rin varietatea de piese pe care ne-o pune la dispozitie in orice moment si functionalitatea sa, Zonga ramane pentru mine aplicatia preferata cand vine vorba de muzica. Aceasta aplicatie nu numai ca iti reda melodiile dar tine cont de ce ai ascultat in trecut si chiar iti face si recomandari. Tot pe baza melodiilor ascultate in trecut, functioneaza si radioul care ruleaza neintrerupt. In plus, puteti publica pe retelele sociale melodiile preferate direct din aplicatie. Asta nu e tot, chiar puteti descarca melodiile preferate pentru a le asculta si in modul offline deoarece Zonga in mare parte are nevoi de conexiunea la internet.

Aplicatia poate fi descarcata din Google Play.

DEEZER

deezer-logo-aplicaii-android-pentru-muzic

Deezer Music – Aplicaţii Android pe Google PlayDeezer este o aplicatie android pentru muzica ce impresioneaza prin numarul mare de canale radio ce pot fi ascultate dar si prin calitatea sugestiilor pe care le face, la fel ca si zonga, pe baza preferintelor anterioare. Varianta gratuita a aplicatiei, nu va permite sa descarcati muzica preferata pentru a o asculta atunci cand nu sunteti conectati la internet. Dar odata ce va abonati, aceasta optiune devine valabila putand descarca piesele preferate la o calitate superioara (320kbps).

Aplicatia poate fi descarcata din Google Play in mod gratuit. Va recomand insa si abonarea la pachetul premium pentru a va putea descarca oricand, legal toate piesele preferate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *