Aparatele dentare invizibile, o solutie mai buna

Salut, astazi m-am gandit sa dezbatem o problema destul de intalnita in ziua de azi. Problema aparatelor dentare si a incomoditatii estetice data de acestea.

Sunt foarte multe persoane cu probleme ale danturii, dintii nu le sunt aliniati corect sau se incaleca. Aceste persoane cu probleme ale danturii de acest gen, sunt nevoite sa poarte pentru perioadedestul de lungi aparate dentare care de cele mai multe ori sunt inestetice, te incurca atunci cand mananci su chiar cand vorbesti. Acum ma uitam pe un site unde erau prezentat un aparat dentar invizibil.

Sunt interesante aceste aparate dentare invizibile, sunt defapt niste mulaje transparente ce te ajuta sa iti repari dantura mult mai simplu decat cele clasice si inestetice.

p1

Aparatul dentar invizibil este un aparat dentar detasabil, asadar poate fi indepartat cu usurinta pentru a manca, sau pentru a peria si utiliza ata dentara, plus se pune ca este si foarte comod. Aparatul invizibil poate fi personalizat.

Alinierea dintilor este mai rapida cu acest tip de aparat spre deosebire de folosirea celui clasic. Este confortabil deoarece nu sunt necesare brackets sau fire metalice care sa va irite gingiile.

Cel mai mare plus cred ca este dat de transparenta acestui aparat dentar.

Folosind acest aparat dentar nu va va mai fi jena ca purtati un asemenea „accesoriu”, cei din jur nici nu vor observa ca purtati un aparat dentar. Aceste aparate ce ne ajuta sa avem o dantura perfecta, mi se par mult mai ok decat cele clasice care pe langa faptul ca sunt deranjante, sunt si inestetice.

Asadar, aparatul dentar nu mai trebuie sa sperie pe nimeni, tehnologia din ziua de azi face ca acestea sa fie invizibile si lafel de eficace sau chiar mai bune decat aparatele clasice ce folosesc tehnologia invechita. Odata cu timpul ce se scurge se pare ca ne usuram si viata, apar lucruri utile pentru oricine, lucruri care nu ne mai creaza un disconfort estetic sau senzitiv.

Printre cititori, sunt persoane care au purtat sau poarta aparate denare? Ce parere aveti despre acestea, ce folositi si ce incoveniente au aparatele dentare purtate de voi?

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *