Aplicatii Android- Cum localizezi telefonul folosind doar Google Play

Salutare, din categoria Aplicatii Android, astazi va voi prezenta cea mai simpla metoda de localizare a unui smartphone folosind Google Play. Nu aveti nevoie de o aplicatie instalata in smartphone.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a va localiza sau bloca telefonul este sa intrati in Google Play. Dupa ce accesati google play de pe un PC, va trebui sa mergeti la setari (a se vedea imaginea de mai jos)

Google PlayLa Setari veti accesa Manager de dispozitiv Android ca si in imaginea de mai jos.

Google Play2Dupa accesarea Manager de dispozitiv Android, va trebui sa va conectati ATENTIE la contul pe care sunteti conectat si pe smartphone. Dupa conectare va va aparea o harta si va incepe automat localizarea dispozitivului dumneavoastra. Eu am un Allview A5 Duo, in cazul meu localizarea a fost extrem de precisa avand telefonul langa mine.

Managerul de dispozitiv Android

Din Managerul de dispozitiv Android veti putea face urmatoareleoperatiuni:

  • Puteti localiza dispozitivul
  • Puteti face dispozitivul sa sune
  • Puteti sterge tot de pe dispozitiv

Blocand telefonul poti seta un mesaj care sa apara pe ecranul dispozitivului si un numar de telefon dar si optiunea de a introduce o parola, parola setata de tine din managerul de dispozitiv Android, astfel pe dispozitivul tau va fi afisat ceva in genul imaginii de mai jos.

Screenshot_2015-04-17-10-23-25

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *