ANAF imparte citatii de plata somerilor pentru asigurarile de sanatate, ei fiind neasigurati!

Salutare, astazi mi-am trezit ok, m-am dus la magazin sa imi iau cappucinno si acolo am aflat ca am primit o citatie de la ANAF. Am primit si eu si tata citatii de la ANAF cum ca avem restante la asigurarile de sanatate. In conditiile in care tata in ultimii peste 10 ani nu a mai lucrat nicaieri iar eu in ultimele 6 luni nu am mai lucrat avem totusi citatie de plata.

Eu am suma mica, doar 12 lei dar tatal meu are 468 de lei de plata in conditiile in care nu are un venit. Ma intreb acum ce i-a determinat pe cei de la ANAF sa trimita aceste citatii de plata tuturor somerilor? Dupa ce ca nu au un loc de munca si poate se descurca de pe o zi pe alta, acum trebuie sa mai dea si bani degeaba? Tata cred ca nu a fost in viata lui in spital, eu cand am fost am platit toate interventiile din banii mei chiar daca eram asigurat.

Sa o luam asa, daca ma duc cu tata la spital, sa zicem ca platesc suma aia de pe citatie, el la spital figureaza tot ca neasigurat nu? Asa ca ce rost are citatia daca el este neasigurat? Ma astept acum sa primesc citatie de plata pentru aerul respirat, poate ca o sa platesc mai mult decat cei de la oras, pentru ca stau la munte, poate ca platesc cel mai mult din tara pentru ca stau in Breaza, locul in care se spune ca este cel mai bun aer din tara.

Ma hai sa fim seriosi, nu au cu ce plati castigatorii de la loteria bonurilor? Nu stiu de unde sa mai aduca bani la bugetul de stat? Voi ati primit citatii?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *