Americanii cumpara pet-uri pentru destresare, eu va prezint idei de decoratiuni

Hai să vă prezint o ştire foarte interesantă de pe TimesNewRoman.ro, unde ni se prezintă dorinţa americanilor de a ne lua peturile de plastic pe care unii dintre noi le aruncăm pe unde ne vine, în cele ce urmează vă prezint fragmente din articolul de pe times new roman.

Deşi România stă pe un zăcământ imens de peturi, se pare că e nevoie să vină străinii să se bucure de ele. Ca urmare a campaniei Eco-Rom Ambalaje, „Reciclare pentru destresare”, PET-urile au devenit extrem de căutate de oamenii stresaţi, care sunt dispuşi chiar să plătească bani pentru plăcerea de a turti unul sau mai multe PET-uri.

De aceea, o companie americană negociază deja cu autorităţile române, ca să obţină dreptul de a exploata PET-urile lăsate de turiştii români. Americanii vor să adune toate deseurile din PET şi să le folosească pentru destresarea cetăţenilor din SUA, fără ca România să primească vreun procent din PET-urile adunate.

Dacă a turti peturi înseamnă cu adevărat a te stresa, cred că medicii terapeuţi ar avea materie primă de destresare la discreţie, pet-uri la noi găsindu-se pe toate drumurile.

Însă ce am putea să mai facem cu aceste pet-uri? Căutând idei de amenajări eco, am găsit imagini foarte interesante cu ghivece din pet-uri de plastic, foarte frumos aranjate ce dau un aspect destul de modern şi curat curţii sau casei. Voi pune în cele ce urmează o galerie cu aceste aranjamente din pet-uri şi imagini care pot da idei de folosire, ştiţi vorba aceea „Gunoiul unora, comoara altora!”.

Din petu-uri se pot face chiar pereţii unei case, veioze sşi alte lucruri interesante, foarte mulţi le aruncă însă, cred că o idee mai bună ar fi reciclarea lor, sunt extrem de adaptabile la nevoile fiecăruia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *