Amenajari interioare, o multime de idei si concepte

Salutare, dupa ce mi-am facut o ciocolata calda, groaznica caci deobicei o face sora sau mama, m-am gandit sa mai scriu putin despre amenajari interioare. Acest domeniu nu pot spune ca ma pasioneaza dar am avut tangente cu el in Germania unde am lucrat timp de 6 luni, am renovat si amenajat apartamente pentru nemti, evrei, turci si alte natii.

Amenajarea unei locuinte fie ea la casa sau apartament este un proces de durata ce trebuie bine planificat si intors pe toate partile. Este ideal sa incerci sa vezi proiectul per ansamblu si sa incerci sa optimizezi cat mai bine spatiul disponibil astfel incat sa il poti folosi la maxim fara a-l incarca cu mobila si lucruri inutile.

Am vazut in ultimul timp ca tot mai multi aleg dulapuri mascate, mese si rafturi retractante, paturi care pe timp de zi sunt retractate in perete astfel fiind economisit spatiu, televizoare incastrate in perete, mese care se pot face masa de zi (masa joasa) sau masa normala (de la o masa de dimensiuni mici se ajunge prin pliere si desfacere la masa de 6 sau chiar 12 persoane.

Acum scaunele sunt folosite si ca dulapioare, la nevoie te poti folosi de un asa zis dulapior pe post de scaun. Sunt multe lucruri pe care le poti face intr-un spatiu mic. Unii fac dintr-un container de cativa metrii un adevarat apartament cu toate utilitatile.

Cand vine vorba de lumina, acum mai nou avem pe piata becuri cu led care te ajuta sa faci o mega economie de energie electrica fiind clasificate cu clasa energetica A+ sau chiar A++. Pe langa becurile cu led gasim pe piata si becuri inteligente caruia cu ajutorul unui smartphone ii poti seta lumina de orice culoare doresti, il poti seta sa se aprinda cand suna telefonul dimineata sau chiar sa se aprinda la anumite ore si chiar ii poti setaintensitatea luminii.

In cadrul revistelor de profil pe care le mai rasfoiesc cand merg prin ikea sau alte magazine de mobila si articole pentru amenajarea locuintei, am tot vazut zeci de idei interesante de amenajare si inca visez la o locuinta a mea pe care sa o amenajez folosind idei date de specialisti. Gasim si pe net foarte multe idei pentru cei interesati, nu trebuie sa mergeti in magazine de profil sau sa cumparati reviste, trebuie doar sa tastati putin si sa il intrebati pe gogu (google) despre amenajari interioare, idei si concepte.

Va las pe voi sa descoperiti idei noi de amenajari si poate mi le oferiti si mie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *