Am umblat putin la design si ma ocup de noi proiecte pe blog

Astazi am mai lucrat putin la aspectul blogului, am mai modificat putin prima pagina si acum parca imi place mai mult. De ceva ani am aceeasi tema si nu ma indur sa o schimb asa ca am venit azi cu o reasezare a articolelor in prima pagina. De ceva zile am inceput un nou „proiect” pe aplicatii android, adica in categoria android veti gasi recomandarile mele de aplicatii android. Pentru categoria bani pe net am in cuptor un nou articol despre cum poti face bani stand acasa.

Ma gandesc sa reorganizez putin informatia in blog astfel incat sa mai creez ceva categorii de interes, sa incep sa scriu cate ceva despre moda, cate ceva de amuzament, sa continui cu aplicatii android si poate sa incerc sa aduc aici pe blog cate ceva despre home&deco.

Am in cap mai multe idei, acum sa vad ce voi pune in aplicare, momentan am destul chef de scris, am idei si timp liber, incerc sa pun „pe hartie” prin documente word cateva idei pe care mai apoi sa le aduc pe blog, sa vad ce iese si sper ca in zilele ce urmeaza sa si public mai multe articole de interes. Sper ca in urma publicarii articolelor sa creasca putin si traficul si parametrii blogului.

Voi vedea ce va iesi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *