Am terminat și cu concursul, am început și cursurile…

După un somn bun, iată că am ajuns să povestesc ce am făcut astăzi.
Dimineață am plecat spre Ploiești, la concursul de eseuri organizat de Colegiul Tehnic „Elie Radu”. Am intrat acolo în sală, mi-am primit subiectul, a trebuit să scriu despre nemulțumire, nemulțumirea celor apropiați și a mea, dezvoltând un text dat. O dată cu participarea am obținut o diplomă de participare 😀 .
Tot de astăzi am început și cursurile de jurnalism și comunicare, acestea sunt online dar, am de învățat și de făcut niște teste apoi, si mai apoi în august când voi termina voi obține o diplomă. Aceste cursuri le-am obținut gratuite prin proiectul fundației ONG Prahova, de a selecta 10 tineri pentru a-i face viitori redactori și pentru a promova Prahova. Tot ce a trebuit să fac a fost să trimit un articol pe orice temă la ei și uite că am fost ales :X .
Acum voi învăța, voi absolvi cursurile și voi profesa ca redactor, îmi place și e drăguț.
Momentan sunt în extaz, înafara liniei de plutire, sunt descentrat de bucurie și sunt mândru de mine, da sunt mândru de mine.

One Response to “Am terminat și cu concursul, am început și cursurile…”

  1. facebook poker chips spune:

    It is truly a great and useful piece of information. I am glad that you simply shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *