Am nevoie de saltea noua

De ceva luni bune, mai exact de cand am venit in Germania, mi s-a dat un pat cu o saltea nu tocmai ok, ea este confortabila dar ma trezesc dimineata cu dureri de spate din cauza ei… Am incercat alta saltea a unui coleg si e mult mai ok, acum am de gand sa-mi cumpar o noua saltea. Daca eram in tara stiam de unde sa-mi cumpar, nici macar nu trebuia sa ma deplasez din fata calculatorului pentru ca intram frumos pe saltele-online.ro si imi cautam acolo o saltea ortopedica printre zecile de Saltele Ortopedice.

Cum sunt in Germania, ma uit pe site cam ce saltea asi vrea si o sa o comand sa imi fie trimisa acasa in tara iar de acolo o va trimite sora mea prin curier sau printr-o firma de transport… se descurca ea sper. Am mare nevoie de o saltea deoarece durerile de spate persista si culmea ca atunci cand ridic greutati si fac diverse lucruri nu ma doare nimic, insa ma doare dimineata cand ma trezesc.

Cel mai deranjant lucru la o saltea ca a mea este faptul ca te trezesti mai obosit decat te-ai culcat, seara nu ai nimic si dimineata esti intepenit de-a bine-lea, urata treaba si tare neplacuta. O saltea de pat trebuie sa fie pe placul oaselor tale, sa se muleze pe corp ca o haina, sa nu fie nici tare dar nici foarte moale sa te scufunzi in ea, normal o saltea cand te pui pe ea trebuie sa ia forma corpului, sa nu simti arcurile din ea si cel mai important dimineata sa te trezesti fresh. Sunt foarte multe lucruri care pot deranja la o saltea.

Daca o luam logic, nimeni nu schimba salteaua pana nu se rupe, cel putin in Romania, aici in Germania nemtii nu tin o saltea mai mult de doi ani, o scot buna, perfecta, am vazut o multime de saltele bune dar prea mari pentru patul meu, eu am pat de o persoana iar in general gasesc de doua persoana voluminoase, adica matahale de 2 pe 2 cum sunt nemtoaicele astea indopate cu mancare de plastic.

Daca stie cineva vre-o metoda mai buna de adus o saltea cumparata din tara aici in Berlin, este rugat sa-mi lase la comentarii metoda care crede ca este cea mai avantajoasa. Vreau neaparat o saltea buna pentru spatele meu, in care sa pot dormi linistit si sa ma trezesc ca nou, numai bun de munca. Acum pana se incalzesc putin oasele dor ca la un mos de 150 de ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *