Am fost la mare

Mareee, gata si marea, dupa mai bine de 10 ani am ajuns din nou la mare. Ultima data cand m-am dus la mare eram doar un copil, fara prea mari griji, fara probleme, fara nici o treaba cu ce inseamna viata de om, de adult, de responsabil.

Anul acesta, am fost la mare ca adult, ca om cu probleme si responsabilitati. Anul acesta am uitat de toate problemele, de toate grijile si responsabilitatile datorita iubitei care mi-a oferit sansa de a merge cu ea la mare, la banchetul ei. Au fost 3 zile pe care nu le voi uita.

Am stat la soare, am adunat scoici, am umplut o sticla cu nisip, am facut baie in mare, am vazut rasaritul, am ras, am „dansat” si m-am distrat, toate acestea cu iubita mea. Sunt extrem de fericit ca am putut merge, astfel m-am putut tine de promisiunea ca voi merge cu ea la banchet, la mare.

Sunt momente frumoase pe care nu le traiesti prea des, sunt dimineti in care deschizi ochii iar in brate o ai pe ea, ii vezi chipul, o saruti si incepi o noua zi alaturi de ea. Sunt acele momente pentru care vreau sa dau tot ce e mai bun in mine.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *