Am curatat putin blogul

Salut, azi am fost liber si am lucrat insfarsit la blog, am reusit sa scot din el toate linkurile care nu mai sunt valide. Aveam in blog legaturi catre alte site-uri care nu mai sunt functionale de mult si am gasit un plugin wordpress care sterge toate aceste linkuri nevalide. Acestea daca nu sunt sterse dauneaza siteului, astfel acum dupa stergere si curatarea si altor chestii de pe blog astept sa vad evolutia in fata google.

In ultimul timp am neglijat partea asta a blogului, partea din trecut, nu am mai cautat de mai bine de doi ani linkurile nevalide si se cunoaste asta. Acum sa vedem efectul care ma astept sa apara intr-o luna sau doua…

Acum stau, azi am si dormit putin dupa amiaza, acum ma uit la motan cum doarme si eu scriu. Maine iar ma duc la munca, am inceput lucrul la un centru de personalizare tricouri prin termotransfer, inscriptionari auto si stickere. Firma este mica si la inceput dar eu sper sa mearga treaba si sa fie un job ok.

In rest, m-am gandit sa mai curat putin blogul, ma uit cum trece timpul peste mine si aproape ca am 2 de ani. Ma gandesc sa ma mut in Brasov si voi face asta imediat ce voi avea bani de chirie pe minim 2 luni, mancare si utilitati. Acolo imi pot gasi foarte repede de munca, sunt foarte multe oferte tentante dar marea problema este cazarea. ma gandeam sa incerc sa stau intr-un camin studentesc pana gasesc de munca apoi sa ma mut cu chirie. Nu stiu ce sa zic, nu sunt chiar genul de om caruia sa-i placa sa isi imparta spatiul cu necunoscuti.

Voi vedea cum voi face, cert este ca ma voi muta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *