În curând altfel

Stau de ceva timp şi mă gândesc la o posibilitate de transformare a acestui site în ceva mai atrăgător. Mă gândesc ca din vară sau chiar mai repede, să cumpăr o cameră foto şi să fac din acest site un portal cu imagini din România şi nu numai. Mă gândesc că o idee ar fi să urc pe site imagini făcute mergând pe stradă oamenilor şi să discutăm împreună diverse aspecte ale imaginilor. Mă gândesc la ceva gen moda pe stradă, ce se potriveşte perfect temei România în imagini .
 
Mă gândesc la un site cu materiale scrise, foto şi video, făcute de mine cu ajutorul oamenilor de pe stradă, întrebaţi la întâmplare despre diferite probleme cotidiene. Aici va intra şi proiectul de care vă spuneam în urmă cu câteva săptămâni şi anume Român în România.
Adică mai pe scurt am de gând să transform acest site într-un site de calitate, ce merită citit, încercând să dau mai multă atenție conţinutului și să recitesc mai cu atenție ceea ce am scris. Mă gândesc să transform acest site înt-un site despre viața reală din țară și dacă voi ieși din România, voi scrie și despre viața din afară, poate voi face o paralelă, cine știe.
Momentan pentru toate acestea am nevoie de o cameră foto/video cu ajutorul căreia să pot capta imagini mergând pe stradă. 
 
Una peste alta, viitorul marinelpadurice.ro va avea tot ce are acum însă asta doar pentru a nu-mi șterge munca de 3-4 ani, dar, se va axa pe cele trei categorii și anume moda pe stradă, România în imagini și Român în România.
Va să zică, acesta ar fi modul în care doresc să transform site-ul pe viitor, dintr-un site mediocru, cu subiecte din toate părțile fără prea mare legătură între ele, într-un site despre oameni și locuri, modă și porturi, ceva inedit. Cine îmi cunoaște ideile, spune că nu ar trebui să scriu acest articol deoarece, ideile ar putea fi preluate de altcineva, dar nu mă prea interesează, dacă are posibilitatea, să o facă, oricum nu are continuarea planului, probabil va pune temelia dar nu va ști cotele, forma finală.

Pentru a clădi ceva, ai nevoie de idei, plan, şi este necesar să-ți imaginezi forma finală.

2 Responses to “În curând altfel”

  1. Yamasha spune:

    Nu e o idee rea, insa trebuie sa ai timp multicel pentru asa ceva…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *