Alternative 4 va concerta la Bucureşti

În data de 15 Decembrie a.c., la ora 20:00 trupa Alternative 4 va concerta la Bucureşti în Club Kulturhaus. Eveniment organizat de DonisArt, face parte din turneul de promovare al albumului “The Brink“ primul material discografic al trupei lui Duncan Patterson.
Duncan Patterson (ex-Anathema, Antimatter) îşi surprinde fanii din întreaga Europa cu un turneu de promovare a albumul de debut, “The Brink“, al noii trupe Alternative 4. Turneul va începe pe 8 decembrie 2011 şi va cuprinde 8 concerte. Formaţia va concerta pentru prima dată in România sub acest nume, pe scena din Kulturhaus.Londonezii nu sunt pentru prima oară în România şi se presupune că vor avea mari aşteptări din partea fanilor, asa cum şi ei vin cu o ideie încurajatoare prin albumul “The Brink“. Album care, Duncan declară pe blogul oficial, are la baza conceptul de amuţire a societăţii, precum şi corupţia atat la nivel global cât şi muzical.

Alternative 4 este rodul celor 20 de ani de activitate muzicală a membrilor trupei, astfel că stilurile rock, alternativ, alectronic, ambient, metal sunt împletite, totul fiind învăluit intr-o dimensiune dark fină, subtilă şi plină de emoţie.

 

2 Responses to “Alternative 4 va concerta la Bucureşti”

  1. Mariusica spune:

    cum se numeste mel de pe fundal din filmulet? e geniala …

  2. daniel sandu spune:

    dai cu shazem mariuse sa vezi ca o gasesti,cat despre concert mai avem ceva de asteptat pana in dcecembrie dar sper sa nu fie inzadar.:D

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *