Allview A5 Duo Pareri dupa testare.

Mi-a ajuns telefonul, de alaltaieri. Acum detin un Allview A5 Duo cu android si sunt multumit de el.

In doua zile l-am testat destul de mult, prea putin am stat fara el, am testat toate functiile sa vad ce poate. Am testat GPS-ul atat in oras, in Ploiesti cat si in padure, spre cabana Susai si s-a descurcat perfect.

Am instalat pe el si o aplicatie antifurt de la Bitdefender, Bitdefender Anti Theft pe care am testat-o atat in blocarea telefonului cat si alertare. Saptamana asta chiar voi cumpara o licenta anti theft in valoare de 60 de lei.

Pe telefon am mai nstalat cateva aplicatii utile si sunt uimit de cat de mult ma poate ajuta androidul, nu eram fan al telefoanelor inteligente dar acum dupa ce am reusit sa vad ce pot face, voi deveni sigur fan. Acest telefon l-am luat mai mult pentru GPS si se pare ca am facut o alegere buna.

Ce nu imi place este faptul ca bateria se consuma putin cam repede, sunt obisnuit cu vechiul telefon la care inca tine bateria doua saptamani.

Ca accesibilitate, telefonul acesta este tot ce imi trebuie, se misca bine pe internet atat prin wifi cat si 3g, aplicatiile sunt vizibile pe un ecran maricel si cu o lumina placuta, camera foto ma satisface, nefiind un fan al fotografiei cu telefonul.

Per total sunt foarte multumit de acest gadget.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *