Ai grija ce si de unde cumperi online

Vreti sa cumparati haine? Aveti grija daca le cumparati online de unde le cumparati caci sunt zeci de site-uri clandestine care pretind ca vand haine insa, dupa ce faci comanda pana la sosirea acesteia dureaza mai bine de o luna pentru ca cei ce au site-ul nu au de cele mai multe ori o firma inregistrata, nu au un stoc si, dupa ce faci comanda ei iau hainele de pe site-uri straine, apoi ti le trimit tie lapret mai mare.

groupon_teapa_19613300Scriu acest articol pentru ca prietena mea si-a comandat o rochita de pe un site, apoi mi-a aratat si mie site-ul cand i-am cerut eu sa-mi arate pentru ca de 2 saptamani inca nu i-a venit comanda. Site-ul este unul foarte „chel”, adica nu are un design tocmai bun, nu are datele firmei trecute in el, nu are un numar de telefon sau o adresa de email. Pe ei ii poti contacta doar printr-un formular, daca iti raspund bine, daca nu… soarta.

Acum 2 ani cred si eu mi-am comandat o geaca de pe un site, a venit dupa o luna, dupa ce am facut reclama siteului, mi-am spus parerea pe site-urile de review pentru magazine online am fost contacta de cei ce detin site-ul sa sterg parerile negative. Adica, nu le convine sa primeasca pareri negative dar nici nu respecta clientii.

Aveti grija ce si de unde comandati pe net, sunt foarte multi ce isi fac site-uri pretinzand ca vand un produs, iar daca cumva faceti plata online, ramaneti cu banii luati si fara produse. Cel mai bine este sa cititi mai intai cate ceva despre magazinul online respectiv, sa va uitati pe termeni si conditii, pe datele firmei, sa ii sunati. In primul rand, magazinul este indicat sa aiba un design cat decat profesional.

Site-ul de pe care a comandat prietena mea este http://rochiilenjerii.ro/ pagina lor de fb este https://www.facebook.com/Rochiilenjerii?fref=ts Atentie mare cu ei. Eu ii voi contacta sa ii intreb de sanatate.

Pentru a vedea de unde poti cumpara in siguranta, te poti informa de pe site-ul www.pro-review.ro, un site cu recenzii de produse si recomandari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *