Africanii ca si cobai pentru noile boli aparute in ultimii ani. Parere personala!

Gripa aviara, porcina, vaca nebuna, acum ebola, toate sunt venite de prin Africa daca nu ma insel. Aceasta tara mie mi se pare ca un laborator unde cei mai mari ai lumii devarsa boli crescute in laborator sperand ca, din cauza traiului aproape de netrai al africanilor, bolile nu pleaca de acolo dar uita ca in Africa sunt delegati mii de voluntari ce ofera ajutor africanilor, ce le dau apa, hrana si medicamente. Acesti voluntari iau virusii si ii raspandesc in lume.

Nu imi pot spune ei mie ca apar virusii asa dintr-o data, cand eram eu mai mic nu se stia decat de ciuma de mult apusa, malarie raspandita de musca Tete si alte cateva care nu au provocat epidemii asa grave. De cativa ani insa, in fiecare an se naste o noua boala, ba ca vaca are limba curcubeu, ba ca a racit gaina si a stranutat spre om, ba acu ebola….

Africanii sunt pur si simplu cobai de experimente cred eu, sunt o tara in care legea se face cu pusca in mana si cel care are mai multa apa e mai instarit, sunt o tara de care nu prea intereseaza pe multi…. Dece nu pleaca bolile astea din Egipt, Romania, Rusia sau alte tari?

Chiar trebuie sa fim prostiti pe fata?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *