Adevaratele valori ale Romaniei

Citind stirile, cu asta mi-am ocupat timpul mai toata ziua, am gasit urmatoarea stire publicata pe gandul.info

România a câştigat duminică marele premiu la Campionatele Europene de gimnastică Aerobică din Franţa, proba pe echipe, reuşind să depăşească Rusia şi Italia, informează Agerpres. Titlul continental a venit după ce românii au reuşit să se califice în toate finalele seniorilor.

La individual însă, sportivele românce nu au avut rezultate la fel de bune, dar au reuşit să se menţină în top. Oana Corina Constantin s-a clasat pe locul al treilea în calificări, iar Maria Bianca Becze a ocupat locul cinci, reuşind astfel să ajungă în marea finală. La masculin, Mihai Zamnfir a terminat pe locul al doilea, iar Cristian Iordan a ajuns în finală de pe ultimul loc.

Reuşita echipei noastre a fost marcată şi de premierul Victor Ponta, care i-a felicitat pe sportivii români pe contul său de Facebook.

„Felicitări echipei naţionale de gimnastică aerobică pentru titlul continental câştigat la Campionatele Europene de la Arques (Franţa)”, a scris Ponta.

5117929-mediafax-foto-ravan-chirita

Acestea sunt adevaratele valori ale acestei tari numite Romania, din partea mea tot respectul pentru munca depusa si performantele obtinute.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *