Acum sunt bine

Salut, am zis ca nu mai scriu dar totusi, nu ma pot abtine. Saptamana asta am trecut de la stari la stari, acum sunt bine, am pus punct definitiv si irevocabil unor lucruri carora trebuia sa le pun demult. Intre iubita si oricine altcineva voi alege intotdeauna iubita.

Am avut o perioada grea, sper sa se fi terminat, am slabit mult in saptamana asta, m-am simtit rau, m-am simtit oricum dar nu bine. Acum sunt bine, luni voi merge la Brasov la un interviu pentru un post de curier la FAN Courier. Sper sa obtin postul si sa ma mut in Brasov. Mai este o luna si putin pana va veni in Brasov si iubita mea si vom putea sta impreuna mai mult timp. Ea isi va vedea linistita de facultate iar eu imi voi vedea de job in timpul zilei, ii voi gati si voi avea grija ca atunci cand vine obosita de la cursuri sa nu trebuiasca sa isi faca ea de mancare.

In rest, sunt fericit ca acum suntem bine, sunt fericit ca imi gasesc de munca in Brasov si ma voi muta din orasul asta monoton.

Voi mai trece pe aici azi, cel mai probabil cu alte articole insa acum e timpul sa ma ridic din pat caci imi este foame.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *