Acasa

Voi scrie acum un prim articol din patul meu, patul de acasa din Romania. Am venit vineri insa nu am prea avut timp sa scriu deoarece nu am stat prea mult pe acasa, am iesit cu prietenii si cu Cris, cel putin sambata si duminica nu am avut chef de nimic, am preferat sa stau cu ea toata ziua, aseara am iesit iar in oras si am ajuns acasa dimineata devreme pe la ora 5 si 8 minute eu intram in casa.

Acum stau si scriu aceste randuri dupa o zi de munca, deja am inceput cu treaba pe acasa, am o multime de treburi de rezolvat pana plec. Nu imi place deloc ca trebuie sa plec, acum va fi mai greu, imi va fi greu sa stau departe de casa, de ea. A facut ce a facut, inca nu imi vine sa cred ca eu pot simti asa ceva, ca am putut lasa pe cineva sa ia un loc atat de sus in sufletul meu. Din cauza ca ea va fi aici, eu acolo, imi va fi extrem de greu insa pana in iarna trebuie sa merg inapoi, in iarna voi avea o luna libera iar apoi pana in primavara si atat, din primavara voi ramane acasa, in tara dar pana atunci stiu sigur ca voi trece prin momente grele, va trebui sa iau unele decizii gandindu-ma mai mult.

Oricum in spatele a ceea ce simt acum se afla o poveste destul de complicata, ea in principiu era simpla dar am complicat-o eu incercand a feresc pe altii de problemele mele si sa nu las pe absolut nimeni sa aiba de-aface cu ele, nici macar parintii, familia. Acum sunt bine, sunt fericit, ma simt bine cand vad ca dupa atatia ani de sacrificii in care am pus binele altora inaintea binelui meu, imi este si mie bine, ma pot bucura si eu de viata, nu mai am grijile avut pana nu de mult, acum ma simt descatusat, renasc.

Acum ca tot sunt in concediu ma pot gandi mai mult la viitor, un viitor in care nu am de gand sa muncesc pentru altul, nu am de gand sa stau degeaba dar nici sa imi rup oasele muncind, un viitor in care voi avea o familie a mea, o afacere si mult timp liber.

Pana atunci ma voi bucura de concediu, ma voi bucura de toate aceste zile pana la ultima.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *