ACASA, zona unde stau vazuta de sus

Aseara s-a mai dus putin din dorul de casa dupa ce m-am uitat pe google maps si am vazut casa si locurile dragi din satelit, am avut un sentiment fantastic sa vad imagini captate vara trecuta, casa inconjurata de verdeata, paduri etc. Ieri am vazut la web si pe Speedy, pisicul meu paros si dragut, de el cred ca imi este cel mai dor, cu el nu pot vorbi, cu mama si sormea mai vorbesc ne mai vedem dar cu pisicul ba. Este destul de greu sa fi plecat din locurile dragi, cand vezi si diferentele de temperatura, am pe desktop gadgeturile acelea cu temperatura, unul setat pe Campina iar unu pe Berlin si cand vad in campina in acest moment 6 grade iar aici -2 chiar mi se face dor de casa. Este greu si cand ma gandesc ca asi putea munci linistit in tara mea dar nu mi se ofera posibilitatea si deaceea trebuie sa lucrez intre straini, sa fac ceea ce deloc nu-mi place pentru o perioada buna. Singura satisfactie este faptul ca scap de niste datorii mai vechi in doar 2 luni, ceea ce in tara nu asi fi reusit in 10 ani. Zilele astea cred ca o sa-mi cumpar programul AUTOCAD pe care sper sa invat sa-l folosesc si sa-mi proiectez etajul la casa asa cum vreau eu sa-l fac, cum visez eu sa-l transform dintr-un pod urat intr-un etaj locuibil cu 3 dormitoare, baie, bucatarie cu iesire pe o terasa mare unde sa am instalat un cort de gradina verde, cu mansarda unde sa am instalat un bar si o masa mare, sa o folosesc pe post de sufragerie, cu ferestre in tavan, etc. Pentru asta mai am de stat pe aici insa ma multumeste faptul ca atat timp cat stau aici invat sa fac tot iar cand merg acasa voi face etajul doar eu cu tata.

Aici nu ar fi chiar asa de rau dar, nici ca acasa nu este, nu este aceeasi veselie, sunt si aici oameni veseli dar nu tu muzica, nu tu distractie, ei nu traiesc ca noi.

acasa, verdeata, raiAsta este zona in care locuiesc, este minunat vara, plin de verdeata, curat si aerul, aerul este si el foarte curat, oamenii primitori, tot ce vrei.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *