Aberatii, randuri, idei

Salutare, vin cu cateva idei si frustrari personale azi. Se pare ca saptamana asta ai nostrii deputati si-au otat un proiect de lege pentru a-si acorda pensii speciale, pensii care ajung la peste 2000 de euro. Un parlamentar spunea despre oamenii de rand care au pensii mici un simplu dar nesimtit „Sa fie sanatosi”.

Nu voi continua cu povestirea si aprofundarea proiectului de lege prin care se demonstreaza nesimtirea celor de la putere. Nu am chef azi de injurat.

Acesta este cam ultimul weekend in care am inca 23 de ani, de weekendul viitor se pare ca mai imbatranesc cu un an, se mai adauga un an. Acum stau si ma gandesc ce subiecte sa mai abordez, de saptamana ce vine se pare ca voi incepe munca cu forme legale la centrul de personalizari tricouri si inscriptionari auto din Breaza, sper sa mearga treaba, incerc sa dau tot ce pot pentru a merge treaba.

In rest, astept sa treaca inca 2 saptamani, astept cu nerabdare asta. Azi voi incerca sa mai scriu cate ceva, voi incerca sa gasesc subiecte, momentan pun punct aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *