A mai trecut o saptamana

Aproape a mai trecut o saptamana si uite ca a mai ramas cam doua luni pana ma voi intoarce in taa, timpul trece repede si pot spune de acum ca nu am venit de geaba in Germania, am scapat de „belele” si pot pune de acum bani de-o parte pentru masina si casa. Am mare nevoie de cel putin o saptamana de odihna, de prietenii din tara si tot ce inseamna acasa.

Aici nu-mi displace dar nici nu-mi plac oamenii cu care lucrez foarte mult, sunt unii nesimtiti care te indispun prin prostia emanata dar incerc sa ma inteleg cu toata lumea si fiind cel mai tanar si neexperimentat, bineinteles ca mai sunt luat peste picior dar, am invatat sa mai trag si sforile, nu numai sa fie trase, ma fac respectat prin corectitudine si interes.

Munca, nu mi se mai pare asa de grea ca la inceput, acum m-am obisnuit cu caratul si toate porcariile astea ce tin de santier, parerea nu mi-am schimbat-o, nu voi sta mai mult de un an aici, nui de mine si nu am de gand sa-mi petrec tineretea printre moloz si praf… In rest ma bucur ca a mai trecut o saptamana, si trec repede, nici nu sti cand se duc zilele si se aproprie intoarcerea acasa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *