3 Romani ce ne fac cinste cu inventia lor

Astazi printre zecile de stiri cu moartea mamei Oanei Zavoranu (da mahalagioaica de Bucale ce se crede diva fiind pupata in cur de toata presa autohtona), am gasit si ceva interesant. 

3 romani ce ne fac cinste la Saonul de Inventii de la Geneva. Acesti 3 romani de care vorbim au fost rasplatiti cu medalie de aur si doua premii speciale pentru o inventie extrem de utila. Impreuna acestia au pus la punct dispozitivul Good Fill care permite alimentarea la pompa a autoehiculelor cu lichid de parbriz.

lichid de parbrizAcesti 3 romani pe numele lor Corneliu Birtok Baneasa si partenerii lui, Costin Alexandru si Tudor Mihai Constantinescu, au dezvoltat un dispozitiv menit sa le usureze viata conducatorilor auto. „Good Fill”, aparatul ce ar trebui amplasat in benzinarii, parcari sau refugiile de pe autostrazi, le-ar permite soferilor sa-si alimenteze masinile cu lichid de parbriz, fara a mai fi nevoie ca acestia sa isi cumpere clasicele bidoane din plastic pentru a „face plinul”.

Acestia au inventat o pompa de la care poti alimenta cu lichid de parbriz, fiind posibila alegerea categoriei de lichid in functie de pret sau parfum de exemplu.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *