24 de ani, 8 luni cu tine, un an de cand ne cunoastem, surprize, emotii, momente

Gata 24, odata cu implinirea varstei am primit si cel mai frumos cadou. Iubita mea, mi-a spus ca nu ne putem vedea de ziua mea pentru ca e ocupata cu bacul insa, aseara cand deja ma pusesem sa dorm, m-am trezit cu o vecina complice la usa, m-a chemat pana in strada cu pretextul ca cineva are o pana si sa ajut… Sunt un vecin saritor, m-am dus dar nu vedeam nimic, am vazut totusi un tort cu lumanari aprinse, un mesaj de La multi ani si mi-am dat seama ca trebuie sa fie si Geo pe acolo, o cautam dar nu o vedeam… Pana la urma am vazut-o, am fost foarte emotionat, nu ma asteptam la asa ceva, nu am mai avut de multi ani tort de ziua mea.

Dimineata m-a prins in pat langa ea, tinand-o in brate, simtindu-i caldura, inima batand langa a mea. A fost cea mai frumoasa dimineata de zi onomastica din viata mea. Pe langa tort mi-a mai daruit si un puzzel de 300 de piese facut de ea, abia astept sa il asamblez. Albumul Pinholes primit de la ea, il voi asculta cu placere. Plus cescuta luata de la mare, cica eram langa ea da eu nu stiu cand a luat-o…

Mai este si filmuletul pe care il voi pune mai jos, un filmulet care m-a emotionat pana la lacrimi, greu stapanindu-ma sa nu plang. Iubita sti sa faci surprize!

Te iubesc enorm si sper ca fiecare onomastica sa ma prinda langa tine, fiecare zi de nastere a ta sa ma prinda langa tine, fiecare nou an si zi importanta sa ma prinda langa tine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *