22 de ani si o noua fila din roman

Pfff, in cateva ore mai dau o fila a romanului, a vietii mele, o noua fila din capitoul „Tanar, adult in devenire” un capitol se pare greu, mai greu ca restul trecute pana acum, in acest capitol sunt multe pagini de munca, de realizari dar si momente in care simt ca nu mai pot. Momentan sunt fericit ca am intru pe 22 de ani, dar sunt putin mahnit pe oamenii cu care lucrez, mai exact aici unde lucrez, este un sef de santier cam nesimtit, care te munceste pana nu mai poti dar tot vrea sa scape de tine pentru ca nu te-a adus el, pentru ca muncesti mai mult ca oamenii pe care i-a adus el pentru simplul fapt ca nu esti de-al lui. Eu am zis, macar sa munceasca ai lui cat muncesc eu, talal meu si altii pe care nu i-a adus el. Acum ramane de vazut ce vom face, luni sper sa pot vorbi cu Domnul Hari, seful cel mare si omul care m-a adus aici. Apoi voi vedea daca voi merge definitiv in tara sau doar in concediu.

Sincer nu ma prea intereseaza cum merg in tara, de lucru cred ca gasesc si acolo dar, nu imi prea place faptul ca plec din cauza unui om de doi bani care nu stie sa aprecieze munca unui om, care orbit de bani si bautura incearca sa te rupa-n doua, sa te munceasca ca pe sclavi. Nu stiu ce sa zic, sunt pus pe ganduri si tare imi este ca voi trece peste respect si una din regulile-mi morale si ii voi spune cate ceva de doamna maicasa.

Nu prea sunt genul care sa se certe dar daca ma mai calca mult pe coada, s-ar putea sa-mi arat si fata nesimtita, sa-i arat ca nu sunt omul pe care-l poti calca cum vrei in picioare si ca pe langa respect am si demnitate.

Sa vedem ce va fi, pana una alta mai imbatranesc cu un an.

One Response to “22 de ani si o noua fila din roman”

  1. A.P. spune:

    La multi ani ­čÖé

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *